Hållbara kurser & workshops

Välkommen till mitt gröna kök!
Hållbara kurser

Vegomatlagning i vardagen

Fler väljer att äta grönt, av olika skäl. Kanske du har någon i din närhet som är vegetarian/vegan? Kanske vill du föra in mer grönt i dina vardagsrätter? En vegetarisk rätt i veckan? Två eller flera? Men allt som oftast känner du att inspirationen tryter och du lätt hamnar i samma vanliga maträtter.

I kursen ”Vegomatlagning i vardagen” lagar vi smarta, färgglada och smakrika rätter som dessutom har ett hållbart tänk. Vi lagar maten tillsammans i smågrupper med noga utvalda råvaror. Därefter dukar vi upp en smarrig buffé och avslutar med gemensam middag, härliga diskussioner om mat/miljö, frågor och går igenom recepten som ni sedan får med er hem.

Det går att boka denna kurs för ett slutet sällskap (minst 9 personer)
För öppna kurser så håll utkik på Facebook eller instagram för aktuella datum.

1811022_urbanke-56x

Bli en klimatsmart matlagare

Skrumpna morötter, prickiga äpplen, skal och produkter som nått sitt ”bäst-före-datum?” Vill du utmana dig själv, eller varför inte ta med hela arbetslaget för och lära er nolla svinnet?

Kursen går ut på att inte slänga mat och ta tillvara på allt helt enkelt, utan att ge avkall på smaken. En kreativ och viktig workshop där vi tänker till en gång till, lär oss använda hela råvaran, får tips om hur vi kan pigga upp kvarglömda grönsaker och kanske till och med få ännu godare smak på rätterna.
Välkomna till denna klimatsmarta kurs. Vi lagar mat tillsammans, diskuterar och äter middag.

Ett grundrecepthäfte får ni med er hem, men det kan hända att nya recept skapas under tillfället, det beror på er och er kreativitet.

Det går att boka denna kurs för ett slutet sällskap (minst 9 personer)
För öppna kurser så håll utkik på Facebook eller instagram för aktuella datum.

Boka en kurs eller workshop

Välkomna att boka ert event med mig i min lokal i Torkelstorp, vid havet i Fjärås.
Samla ihop kollegor, möhippan/svensexan, kompisgänget eller kanske fotbollslaget?
Skicka mig ett mail på era önskemål, så skapar jag en offert och hoppas vi hittar en kurs som passar ert sällskap.

Kontakt

Vill ni ha grön mat till ert event? En matlagningskurs? Yogaretreat? Möhippa? Grilla grönt? Har ni egna förslag så tveka inte att höra av er så skräddarsyr vi ett paket som passar er.

Not readable? Change text. captcha txt